Čo je súbor cookie?

Ide o malý textový súbor, ktorý vznikne navštívením každej webovej stránky. Využíva sa ako štandardný nástroj na ukladanie informácií o tom, ako sú naše stránky využívané.
Na základe toho, dokážeme odlíšiť jednotlivých užívateľov od seba, zabezpečiť im riadne fungovanie a zobrazovanie našej webstránky, a prispôsobiť obsah konkrétnym preferenciám. Prosím vezmite na vedomie, že súbory cookie môžu byť dôležité pre Vaše pohodlie pri prehliadaní webu, nakoľko bez nich môže byť prehliadanie webu oveľa zložitejšie. Na vytváranie štatistík, za účelom pochopenia potrieb návštevníkov, nám pomáha služba Google Analytics, vrátane služby Enhanced Ecommerce a Google Tag Manager.

Dotknutá osoba?

Prosím vezmite na vedomie, že aj napriek tomu, že väčšina súborov cookies je anonymizovaná a slúži predovšetkým na identifikáciu zariadenia z ktorého si návštevník prezerá webstránku, niektoré súbory cookies môžu byť spôsobilé určitým spôsobom identifikovať aj priamo návštevníka, a to na základe jeho preferencií a správania sa v online priestore.

K čomu sa cookies používajú?

Cookies slúžia k niekoľkým účelom. Na stránkach nášho internetového obchodu a v našich mobilných aplikáciách používame tieto cookies:

Nevyhnutne potrebné cookies (tzv. technické cookies): k tomu, aby náš internetový obchod fungoval správne (napr. aby ste si mohli vytvoriť užívateľský profil, prihlásiť sa do neho, aby ste mohli nakupovať tovar a služby, aby sa Vám vedel správne zobraziť obsah našej stránky v závislosti od charakteristík Vášho zariadenia alebo prehliadača, aby Vám správne fungoval náš chat od spoločnosti SmartSupp a pod.), používame technické cookies. Bez nich by náš internetový obchod nemohol vôbec fungovať. Tieto cookies spracúvame na základe zák. č. 452/2021 Z.z.
Funkčné cookies: aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať a aby ste si nemuseli stále dookola nastavovať svoje preferencie (napr. nastavenie jazyka, v ktorom sa Vám náš internetový obchod zobrazí), pomáhajú Vám funkčné cookies. V takom prípade je Vaše heslo vždy zašifrované. Používanie týchto cookies nie je nevyhnutné, ale výrazne Vám spríjemní a uľahčí návštevu nášho internetového obchodu. Tieto cookies spracúvame na základe Vášho súhlasu.
Analytické cookies: analytické cookies nám pomáhajú vylepšiť náš internetový obchod, z čoho vo výsledku ťažíte opäť Vy. Pomocou týchto cookies my a naši partneri dokážeme lepšie porozumieť, ako používate náš web, čo nám pomáha zlepšovať fungovanie nášho webu a vieme tak napríklad zaistiť, aby návštevníci ľahšie našli to, čo hľadajú. Analytické cookies sú na našom webe zhromažďované okrem iného aj skriptom spoločnosti Google Inc. Tieto cookies spracúvame na základe Vášho súhlasu.

Ako môžete ovplyvniť, ktoré z vašich cookies budeme spracovávať?

Súhlas so spracúvaním cookies nám môžete kedykoľvek odvolať. Prosím vezmite na vedomie, že toto sa netýka technických (tzv. nevyhnutne potrebných cookies), ktoré spracúvame na základe zákona. Vaše odvolanie súhlasu môžete zrealizovať buď prostredníctvom našej cookies lišty umiestnenej v pätičke našej webstránky alebo prostredníctvom Vášho internetového prehliadača. Stačí používať niektorý z bežných internetových prehliadačov (napr. Internet Explorer, Edge, Safari, Firefox, Chrome) so zapnutou funkciou anonymného prehliadania, ktorá zabráni ukladaniu údajov o navštívených weboch, popr. si v prehliadači môžete ukladanie cookies úplne zakázať. Obvykle je možné nájsť navigačné nastavenia internetového prehliadača týkajúce sa súborov cookies v ponukách “Možnosti“, “Nástroje“ alebo “Predvoľby“. Pre viac informácií odporúčame navštíviť webstránku príslušného prehliadača. Ako príklady uvádzame stránky najpoužívanejších webových prehliadačov: Google Chrome;  Microsoft Edge; Mozilla Firefox; Microsoft Internet Explorer; Opera; Apple Safari.

Súhlas prostredníctvom našej cookies lišty nám môžete udeliť kliknutím na tlačidlo „ PRIJAŤ VŠETKY COOKIES“. Nesúhlas kliknutím na tlačidlo „ODMIETNUŤ VŠETKY COOKIES“. Do tej doby ako nám konkrétny súhlas neudelíte, nebudeme o Vás Vaše údaje v rozsahu dobrovoľných cookies spracúvať. V prípade, ak sa rozhodnete si vybrať, ktoré cookies chcete, aby sme o Vás spracúvali, resp. s akými tretími stranami sme vo vzťahu k Vašim cookies spolupracovali, uvedené môžete určiť v podrobnejších nastaveniach kliknutím na tlačidlo „NASTAVIŤ“ a následne na tlačidlo „ULOŽIŤNASTAVENIE“.

 Ďalšie podrobnosti sú uvedené napríklad aj na www.aboutcookies.org alebo www.youronlinechoices.com/sk. Prosím vezmite však na vedomie, že ak obmedzíte súbory cookies,  pravdepodobne si budete musieť pri každej návšteve webstránky manuálne upravovať niektoré jej nastavenia a niektoré služby a niektoré funkcie webstránok Vám nemusia fungovať.

Zo služby Google Analytics sa je možné odhlásiť bez toho, aby to ovplyvnilo navštevovanie webstránok. Podrobné informácie o službe Google Analytics a ochrane osobných údajov (vrátane informácií o tom, ako je možné kontrolovať informácie odoslané spoločnosti Google) sú dostupné tu https://policies.google.com/privacy/partners.

Kto ma prístup ku cookies a ako dlho uchovávame Vaše cookies?

Prosím vezmite na vedomie, že na našich webstránkach spracúvame jednak naše cookies, a jednak aj cookies tretích strán. Podrobnejšie informácie sú uvedené v tejto informácii ako aj v samotnej cookies lište nachádzajúcej sa na našich webstránkach. Jednotlivé cookies uchovávame najdlhšie 2 roky odo dňa poslednej návštevy webstránky. 

Subjekty, ktorým poskytujeme údaje na základe zákona, naši odborní konzultanti a poradcovia ktorí sú viazaní zákonnou a/alebo zmluvnou povinnosťou mlčanlivosti, spoločnosti, ktoré nám zabezpečujú IT služby a/alebo poskytovanie podpory pri správe cookies, spoločnosť Google, Inc. za účelom analytiky a iné spoločnosti, ktoré nám poskytujú nástroje na analytické účely a tvorbu štatistík, štatistické spoločnosti a spoločnosť NextCom s.r.o. poskytujúca cookie riešenie.

Viac informácií k službe Goolge Analytics

Služba Google Analytics používa súbory cookies na to, aby nám pomohla analyzovať, ako využívate naše stránky. Prosím vezmite na vedomie, že informácie vytvorené cookie o používaní webstránok (vrátane Vašej IP adresy) budú prenesené a uložené spoločnosťou Google, ktorá môže údaje spracúvať aj v tretej krajine a môže ich poskytnúť aj tretím stranám. Spoločnosť Google používa tieto informácie na účely hodnotenia používania webstránok ich návštevníkmi a zostavovania prehľadov o činnosti webstránok pre prevádzkovateľov webstránok a poskytovania ďalších služieb týkajúcich sa činnosti webstránok a používania internetu.

Zo služby Google Analytics sa je možné odhlásiť bez toho, aby to ovplyvnilo možnosť navštevovania našich webstránok. Podrobné informácie o službe Google Analytics a ochrane osobných údajov (vrátane informácií o tom, ako je možné kontrolovať informácie odoslané spoločnosti Google) sú dostupné tu https://policies.google.com/privacy/partners. Na vypnutie Vášho sledovania prostredníctvom služby Google Analytics pri Vašom pohybe v online priestore, navštívte stránku https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Odkazy na sociálne siete

Naša webstránka obsahuje aj odkazy na sociálne siete tak, aby návštevníkovi v prípade jeho záujmu umožnila jednoduché spojenie s jeho užívateľským účtom na danej sociálnej sieti alebo s ním zvolenou sociálnou sieťou.

Ďalšie informácie o účeloch a rozsahu spracúvania údajov, a o ďalšom využívaní údajov návštevníkov webstránok zo strany poskytovateľov služieb sociálnych sietí, ako aj informácie o právach návštevníkov webstránok a o možných nastaveniach na ochranu súkromia sú vždy uvedené vo vyhlásení o ochrane údajov zverejnenom daným poskytovateľom príslušnej služby (sociálnej siete).

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php   

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388  

YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Čo robiť ak máte otázky?

Otázky alebo Vaše žiadosti v súvislosti s vyššie uvedeným nám môžete zaslať prostredníctvom našej e-mailovej adresy info@celimed.sk alebo poštou na CELIMED s.r.o., Rybničná 36/H, Bratislava 831 07. Do predmetu e-mailu/listu prosím uveďte “Osobné údaje – COOKIES“. Ak bude Vaša žiadosť relevantná, radi Vám bezplatne odpovieme v zákonnej lehote.

V prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracúvaním osobných údajov sa môžete obrátiť buď priamo na našu spoločnosť alebo máte možnosť obrátiť sa so sťažnosťou aj na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, www: https://dataprotection.gov.sk/.

  • Benefity oficiálneho zastúpenia
    záruky 2-5 rokov
    kalibrácia presnosti v cene
    akciové balenia
  • Benefity oficiálneho zastúpenia
    zľava pre poistencov VŠZP
    poradenstvo s vyše 25 ročnou praxou
  • Tovar na sklade

    doručenie (4€) v nasledujúcich 1-2 prac. dňoch,

    odberné miesta (4€)

    osobný odber (2€)

    ihneď dostupnosť tovaru je v lekárňach a zdrav. potrebách - u našich partnerov

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.