Blog

Zmerajte si tlak a spoznajte svoje gény
30.12.2022

Zmerajte si tlak a spoznajte svoje gény

Na srdcovocievne ochorenia zomiera každoročne najviac Slovákov. Pod vznik infarktu, cievnej mozgovej príhody či ochorenia obličiek sa často podpisuje vysoký krvný tlak. Vedecké štúdie ukázali, že na hypertenziu, ktorej sa hovorí aj tichý zabijak a odhaliť ju môže odmeranie tlaku, vplýva viacero génov. Vznik a rozvoj hypertenzie však vieme ovplyvniť aj sami. Svoju genetickú výbavu a zdravotné riziko ešte pred vznikom ochorenia môže vďaka dostupnosti DNA testovania spoznať už každý. Krvný tlak tiež možno mať pod kontrolou jeho pravidelným meraním.

Poznáme skratku k úľave od bolesti chrbtice
15.12.2022

Poznáme skratku k úľave od bolesti chrbtice

Všetci hovoria, že Vianoce sú o stíšení a pohode. Už menej o tom, čo im predchádza. Keďže sa blíži aj koniec roku, takmer každá firma uzatvára rok a ak sa sústredíte na vianočný trh a chcete čo najviac predať, idete z jednej stresovej situácie do druhej. Do toho máte ešte domáci zoznam úloh, ktoré je potrebné do Vianoc stihnúť a darčeky sa tiež nekúpia samé.
Meteosenzitivita môže spôsobiť infarkt
21.11.2022

Meteosenzitivita môže spôsobiť infarkt

Jeseň je jedno z najkrajších a najfarebnejších ročných období. Toto ročné obdobie však prináša aj náhle a výrazné zmeny počasia. Pre organizmus sú náročné a najviac postihnutí sú „kardiaci“.
Zľava 50€ na zdravotný DNA Health test v tlakomeroch OMRON
07.11.2022

Zľava 50€ na zdravotný DNA Health test v tlakomeroch OMRON

Cieľom partnerskej spolupráce medzi spoločnosťami DNA ERA a OMRON je prevencia v oblasti poznania svojich genetických predispozícií a pravidelného merania krvného tlaku pomocou certifikovaných tlakomerov.
  • Svetový líder na trhu tlakomerov a inhalátorov

  • Klinicky overená presnosť prísnym testovaním významnými zdravotníckymi organizáciami
  • Lekári a lekárnici dôverujú a odporúčajú

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.